RSS

Blog Wojciecha Białka


beta hcg w 11 dfl nie za wcześnie
Wczoraj w 9 dfl zrobiłam test z krwi, a wynik wyszedł 23, 1. Dzisiaj zrobiłam test (nie z porannego moczu) i wyszła blada kreska. Tega samego dnia zrobiłam test z krwi beta hcg i wynik jest 176, 6mIU/ml. Mogłoby być po prostu to, że jest jeszcze trochę za wcześnie, a...

beta hcg w 13 dniu po owulacji 25 a po kilku dniach spadla
Nie oznacza, że prędzej czy później nie będziesz miała owulacji. i wynik był 29, 6 hcg dziś wykonałam kolejne badanie i obniżył się i wynosi 13, 2 hcg. Czy spada czy rosnie beta hsg? witam serdecznie 2 dni temu robilam beta hsg i. Hcg moze byc jeszce zbyt niskie? dodam ze test mial...

beta hcg w 20 dniu cyklu
Beta hcg w 25 dniu cyklu. Dziewczyny nie wytrzymałam i zrobiłam dzis bete z krwi. Jaka powinna być Beta w 20 dniu cyklu? Pytanie jak w temacie.

Badanie można wykonać w dowolnym dniu cyklu. Do oceny stanu tarczycy zazwyczaj wystarcza. 20 dpo—...

beta hcg w 21 dniu po transferze

Mam taki poziom beta HCG< 2. 00 to ponad normę max co to oznacza lekarz kazał mi. Co teraz? co to oznacza cały ten wynik. Odpowiedz. Anonim 19 lt. 10 21: 50. Mój wynik bety w 12 dniu po transferze to 5, 14. Czy jestem w ciąży? błagam. 21 dzień po transferze. cóż mam...

beta hcg w 27 dc
Zbyt niski wynik betaHCG Witam, w dniu dzisiejszym (02. 06. 2010-27 dc) zrobiłam badanie beta-hcg po 10 dniach przyjmowania luteiny. Wynik-17, 60 mlU/ml.

Badanie beta hcg Dziewczyny, kiedy najwcześniej można zrobić betę? Owu w testach mi wypadło na...

beta hcg w 28 dniu cyklu
U kobiety z 28 dniowymi cyklami miesiączkowymi pęcherzyk ciążowy jest najwcześniej widoczny w usg dopochwowym w 32 dniu cyklu, przy poziomie hcg większym od.
Hcg 160 w 31 dniu cyklu czy to jest normalny wynik? czy to nie jest za nisko? Jaka powinna być Beta w 20 dniu...

beta hcg w 29 dc
Wynik testu ciążowego Mam 37 lat i jestem po zabiegu ivf/icsi, transfer miałam 28 marca, dziś to jest 29 dc. Zrobiłam beta-hcg i wynik jest 16, 76. 6 Lip 2010. 30 czerwca (38 d. c. Wykonałam test beta-hcg, wynik jak sądzę rónież. Dodam tylko, że około 29 d. c zaczęłam brać...

beta hcg w 30 dniu wiarygodny
Hej mam takie pytanie czy test z krwi beta hcg będzie wiarygodny po 30 dniach od. w którym dniu cyklu oznaczałyście beta-hcg i jaki był wynik. Kiedy badanie beta hcg jest wiarygodnie? Witam. Od 6 dni męczy mnie biegunka tj od czwartku. Wiem jednak, że cykle nigdy nie były...

beta hcg w 35 dc

Na test ciążowy i zrobiłam w 30dc beta hcg, wynosiło 7. 25, po dwóch dniach wyniosło 5. 7, spada, wiem, nie jest dobrze, tylko że już 35 dc a. . i puste jajo. Czy jest jeszcze szansa ze zobacze bijace serduszko mojej fasolki? dodam, ze robilam badanie beta hcg w 35 dc i...

beta hcg w 41dc

Czy przy wyniku 15 beta hcg to poronienie Poraz drugi ginekolog stwierdził że. Kolejnej brak to już 41dc. Dodam że ciąża jest niemożliwa ponieważ się. Jestem w 41 dc trzeciego cyklu po odstawieniu pigułek. Było to badanie hcg (nie beta hcg). Druga sprawa-miewam...

beta hcg w 48 godzin przyrosła o 1/4
Re: beta hcg. Ja robiłam po 48 godzinach od poprzedniej. Hej kobiety: Zrobiłam tą bete no i od czwartku przyrosło do 18204: Tak się ciesze: Teraz tylko....

beta hcg w 7 tygodniu tylko nieznacznie wzrosło
Chciałabym, żeby było już po 12 tygodniu. Dziś koleżanka powiedziała mi. Wynik hcg spadł tylko do 6500. Jednak na usg nie było już tętna. Wieczorne wyniki wskazały, że Beta nieznacznie wzrosło. 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11.
Podniesione stężenie prolaktyny i betaHCG,...

beta hcg w ciąży
Dotyczy to głównie kobiet u których w pierwszych tygodniach ciąży występują podejrzane plamienia lub krwawienia. o ile poziom beta hcg w kolejnych badaniach. Cześć dziewczyny! Zrobiłam badanie beta hcg i wyszło 319. 9 mlu/ml ostatnio okres miałam 31. 01. 2010. Czy to...

beta hcg w ciąży czy to platne badanie?
B-hcg. Cześć dziewczyny! Zrobiłam badanie beta hcg i wyszło 319. 9 mlu/ml ostatnio okres miałam 31. 01. 2010. Czy to dobry poziom na ten tydzien ciąży? Czy to za wcześnie na badanie hcg? 22-23. 10. 2009 r. Miałam owulację. 28. 10. 2009 r. Zrobiłam badanie beta-hcg, wynik<...

beta hcg w ciazy
Dotyczy to głównie kobiet u których w pierwszych tygodniach ciąży występują podejrzane plamienia lub krwawienia. o ile poziom beta hcg w kolejnych badaniach. Cześć dziewczyny! Zrobiłam badanie beta hcg i wyszło 319. 9 mlu/ml ostatnio okres miałam 31. 01. 2010. Czy to...

beta hcg w którym dniu cyklu wykonać test
Mam pytanko. Kiedy mogę wykonać test Beta-Hcg? Jestem w 33 dniu cyklu a mam zawsze. a domowy test robiony dwukrotnie w dniu, w którym miała pojawić się.
Czy ma znaczenie, w ktorym dniu cyklu zrobic cytologie i usg piersi? witam, gdzie moge zrobic test na bete hcg w...

beta hcg w ktorym dniu cyklu najwczesniej
Kiedy najwczesniej w ciąży oznaczałyście beta-hcg? Witam! Niecierpliwie czekam na testowanie, w zwiazku z tym wlasnie moje pytanko. w którym dniu cyklu. Badanie można wykonać w dowolnym dniu cyklu. Do oceny stanu tarczycy. Insulinooporność to stan w którym...

beta hcg w toruniu
Ca 15-3. Czas oczekiwania na wyniki: 3 dni. Ca 19. 9. Czas oczekiwania na wyniki: 3 dni. Beta hcg. Czas oczekiwania na wyniki: w tym samym dniu. Beta-hcg (gonadotropina kosmówkowa). 41, 00. Białko c (aktywność). 67, 00. Białko całkowite. 10, 00. Białko s (aktywność). 54,...

beta hcg warszawa

3 Paź 2008. normy beta hcg dla poszczególnych tygodni ciąży, licząc od daty ostatniej miesiączki. Miejscowość: warszawa. Posty: 392. Nastrój:
3 Lut 2010. Zarejestrowany: Jul 2007; Skąd: warszawa; Postów: 2. Niestety, ponowne badanie beta hcg...

beta hcg we krwi wielicka krakow
. Oznaczenia ilościowe (wynik podawany jako wartość liczbowa), zwane również beta hCG, podają dokładną ilość hCG we krwi.
Wielicka 265, 30-663 Kraków, tel/fax: 0-12 658 10 05, e-mail: Adres poczty elektronicznej. w surowicy krwi oznaczono stężenia markerów...

beta hcg wiarygodny

13 Kwi 2010. Witam. Od 6 dni męczy mnie biegunka tj od czwartku, której towarzysza silne bóle brzucha. Pomimo zażywania środków przeciwbiegunkowych.
5 Mar 2010. 1 lutego rozpoczęło się krwawienie z odstawienia, potem odstawiłam już tabletki, ale...

beta hcg wolne ciąża >2 ng/ml
2. Leki antykoncepcyjne obniżają poziom fsh, ale nie ma to wpływu na płodność. Tylko niewielki procent testosteronu jest w postaci wolnej. w związku z tym wynik pojedynczego badania w granicach 6-10 ng/ml nie wskazuje. normy beta hcg dla poszczególnych tygodni ciąży,...

beta hcg wrocław grabiszyńska
Znam tylko na Grabiszyńskiej w prywatnej przychodni, ale tam trzeba bardzo. p. s. Od kilku dni test ciążowy z moczu pokazuje mi dwie kreski. Beta hcg. Poziomu beta hcg, tylko stwierdzający ciążę lub jej brak. Wyszło że nie. Grabiszyńska 9, 5 l/100km (nieźle ale uwaga...

beta hcg wykonać po
2 Kwi 2010. 12, 13, 15, 17-Stosunek przerywany, bez zabezpieczenia 24-Okres-Mam nieregularne cykle, ten miał pojawić się 27, pojawił się 3 dni.
Witam Serdecznie! Bardzo proszę o pomoc w interpretacji mojego wyniku Beta hcg. Na sprawozdaniu z wykonania badań...

beta hcg wynik 1002
Czy ktoras z Was w wyniku testu papp-a miala za wysoka bete hcg? Ogolny kombinacyjny wynik ryzyka dla zespolu Downa to 1: 1002, nie taki zly. 15 Lip 2010. Ale także zrobilam test b-hcg i wynik mój to 8. 3 mUI/ml. 07. 07. b-hcg z krwi wyniosło 1002, natomiast 48 godz. Później, tj....

beta hcg wynik 11000
Czy ktoras z Was w wyniku testu papp-a miala za wysoka bete hcg? szóstym tygodniu robiłam beta hcg (z powodu plamień), mój wynik to 11 000, 00 mlU/ml.
15 Kwi 2010. Wykonałam tez badanie bHCG w 7 tyg= 11000mlU/ml. Czy ciąża w 100% skazana na niepowodzenie? słowa...

beta hcg wynik 166
Witam-prosze o intrpretacje wynikow beta hcg 32, 41 mlU/ml-wiem że. Ja dzien po spodziewanej miesiaczce cykle mam 28dniowe mialam 166. Mam pytanie robiłam badanie krwi: Beta hcg i mÓj wynik to-16. 22. Czy jestem w ciąży? 1. Śr 12 sie 2009 13: 33 id: 42434. Cytat Odpowiedz....

beta hcg wynik fałszywie dodatni
Badanie polegające na oznaczeniu poziomów papp-a, wolnej beta hCG i. Wyniku fałszywie dodatniego badania biochemicznego (wynik fałszywie dodatni oznacza. 4 Mar 2010. w związku z wynikiem drugiego oznaczenia beta-hcg we krwi< 0001 można. Ciężko stwierdzić...

Strona 1 / 1601 , 2, 3, 4, 5 ... 160